ви представя акцентите от прегледа на печата днес, 1 ноември.

...
 ви представя акцентите от прегледа на печата днес, 1 ноември.
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 1 ноември

 ви показва акцентите от прегледа на печата през днешния ден, 1 ноември.

Кабинетът дава 220 милиона лв. за пристанището на Доган, написа вестник " Сега " във връзка значителното нарастване на дотациите на държавните предприятия. От това солидно парче ще получи пристанището на Топлоелектрическа централа Варна. А моделът, в който Доган работи все по-тихомълком, от което натрупва все по-големи активи, се оказа най-доходоносният. Толкова за монетизацията на етническата карта. 


Задържаха продавач, откраднал над 2 хиляди лв. от секретна каса в НДК, написа " 24 часа ", който с доста огромен интерес и непрекъснато ъпейтване на информацията оповестява за всяка оригиналност по случая. Изумителна кражба, 2 хиляди лв. са голям запас. Дали да не я съпоставим с различен вид обири, свързани с отпратка към писаното от " Сега "?

Труд цитира популярното изявление на Бойко Борисов, който съобщи, че към този момент не работят единствено тези, които не желаят, защото безработицата е паднала до рекордните 4 %. Не ти би трябвало обаче да си изключително бдителен, с цел да се досетиш, че когато половин страна работи за 600-700 лв., това не е кой знае какво. И е общо взето директно разследване от демографския колапс и над двумилионната емиграция. От това е благополучен евентуално единствено " българския бизнес ", на който в този момент му се е паднало да намира евтина работна ръка. 

Хакнаха профила на Божинов в Инстаграм, тръби Монитор, а изнудването било за 10 000 лв.. Сякаш не е ясно какво ще излезе от цялата работа - тук там голи фотоси, доста правописни неточности и " Малко коте, има ли секс ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР